Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Nieuwsbrief
     4. Nieuwsbrief 2018

     Nieuwsbrief 2018

     25 juni 2018

     Onderwerp :

     Wat onderscheidt de LJ-V-reeks van andere 2D/3D-profilers?

     e-News@KEYENCE
     Wat onderscheidt de LJ-V-reeks van andere 2D/3D-profilers?
     Met talloze profilers op de markt kan het lastig zijn te bepalen welke een duurzame oplossing biedt voor uw toepassing. Download de catalogus hieronder om meer te leren over vijf van de vele technologieën die ons onderscheiden van conventionele laserprofilers.
     [Nieuw product] Een visuele sensor met een OCR-functie die traceerbaarheid ondersteunt
     De IV reeks kan worden gebruikt voor het herkennen van items zoals serienummer, productienummer en verloopdata. Selecteer de tekst die u wilt herkennen om de instellingen af te sluiten. Zo bespaart u enorm veel tijd en moeite bij het starten.
     Eenvoudige waarneming met een digitale microscoop
     Deze digitale microscoop biedt scherptediepte en uitstekende waarnemingsmogelijkheden. Het eenvoudige gebruik ervan blijkt uit de volgende voorbeelden uit de automobielindustrie.
     Detectiesensor voor alle doeleinden
     De nieuwe LR-ZH-sensor detecteert op basis van afstand EN intensiteit. Dit betekent dat donkere, metalen of zelfs doorzichtige doelen stabiel kunnen worden gedetecteerd op een afstand van meer dan 500 mm.
     Een observatiesysteem met onze gebruiksvriendelijke, zelflerende inspectiefunctie
     Gebruik goede delen om het observatiesysteem in te stellen. Delen die verschillen van de goede delen worden dan herkend als defecte delen. Zou het niet geweldig zijn om uw inspecties eenvoudig te automatiseren?
     2D-codehandleiding, basishandleiding
     Dit moet u lezen, als u niet vertrouwd bent met de volgende termen: ECC200, celgrootte, uitlijningspatroon, klokpatroon. Hij biedt een begrijpelijke verklaring van de belangrijkste punten voor 2D-codetoepassingen.
     Knelpunten in het laboratorium voor het meten van afmetingen nu oplossen
     Het optische meetsysteem uit de IM-reeks verhoogt de productiviteit door de inspectietijd te reduceren. Bekijk deze toepassingen die inspectieknelpunten in het laboratorium kunnen oplossen.

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.