1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

16 augustus 2021

Onderwerp :

Toepassingsvoorbeelden voor digitale microscopie

e-News@KEYENCE
Toepassingsvoorbeelden voor digitale microscopie
Hoe hebben verschillende industrieën hun analyses geoptimaliseerd?
We hebben casestudies verzameld van klanten die de digitale microscoop
uit de VHX-7000-serie hebben aangeschaft en effectief hebben gebruikt.
Basisprincipes voor barcode- / 2D-code-verificatie
Verificatie van de codekwaliteit wordt gebruikt voor barcodes en 2D-codes in uiteenlopende sectoren zoals distributie, levensmiddelen en medische producten. Deze gids bevat alle nodige basiskennis over codeverificatie, met inbegrip van de verschillende soorten verificatienormen.
Controle van aanwezigheid en verschil met één enkele visiesensor
Slechts één visiesensor van KEYENCE kan zorgen voor een stabiele aanwezigheids- en verschilcontrole waarvoor in vrijwel elke omgeving meerdere conventionele sensors nodig zijn! Ontdek voorbeelden van de werkelijke verbetering.
Voorbeelden van extreem nauwkeurige 3D-metingen in slechts 1 seconde voor gebruik in diverse industrieën
Leer meer over de contactloze Instant 3D Profielmeters van KEYENCE met analysevoorbeelden uit verschillende industrieën, waaronder auto-onderdelen, elektrische en elektronische componenten, bewerkte metalen onderdelen en in hars gegoten onderdelen.
Problemen met de stroommeter voorkomen
De diagrammen in deze gids bieden inzicht in veel voorkomende problemen met stroommeters en de bijbehorende tegenmaatregelen voor elk werkingsprincipe, met inbegrip van elektromagnetische en membraanmethoden.
Ontdek hoe Patroonprojectie moeilijke visuele inspecties stabiliseert
Automontage-inspecties zijn over het algemeen instabiel door het grote aantal gelijkaardig gekleurde metalen onderdelen. Gelijktijdige 2D- en 3D-inspectie lost de problemen van conventionele inspecties op.
Verhoog de leveringssnelheden
Zelfs wanneer de productie op schema ligt, kan het een groot probleem zijn om de inspectie niet op tijd af te krijgen. De IM-8000-reeks maakt snelle, nauwkeurige dimensionale inspecties mogelijk voor alle gebruikers.
Ontdek de gids die u helpt bij de keuze van een lasermarker
Lasermarkertypes variëren naar gelang van de golflengte van het licht. Bovendien zijn verschillende types geoptimaliseerd voor het markeren en bewerken van verschillende materialen. Neem een kijkje in deze gids die de kenmerken van de verschillende types op een gemakkelijk te begrijpen manier samenvat.
Ultracompacte coaxiale verplaatsingssensor voor elke ruimte en toepassing
De CL-3000-reeks maakt gebruik van KEYENCE's nieuw ontwikkelde meerkleurige confocale methode om een verscheidenheid aan materialen en vormen met hoge nauwkeurigheid te meten. Deze handleiding is verplichte stof voor iedereen die de betrouwbaarheid van hun kwaliteitsinspecties wil vergroten.