Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. Nieuws & events
     3. Onderwerpen
     4. KEYENCE ontving de “Nano tech Awards 2013 Evaluation and Measurement Award"

     KEYENCE ontving de “Nano tech Awards 2013 Evaluation and Measurement Award"

     februari 2013

     Op de "12e nano tech International Nanotechnology Exhibition & Conference 2013", 's werelds grootste beurs voor “nanotechnologie", en kerntechnologie, onmisbaar voor de top-productietechnologie, ontvingen de digitale microscopen van KEYENCE de “Nano tech Awards 2013 Evaluation and Measurement Award".

     [Waarom we wonnen]

     KEYENCE ontving deze prijs als herkenning voor de ontwikkeling van een “digitale microscoop met ultrahoge resolutie" volgens een nieuw principe en een vormmeting laser-microscoop, in staat tot hoge resolutie waarnemingen en vormmetingen, die bijdraagt aan de evolutie van de technologie voor het meten en de analyse van nano-structuren en nano-materialen.

     Deze eer werd ons bewezen door Yoshinobu Baba, professor scheikunde en biotechnologie aan de Nagoya University Graduate School of Engineering.

     Bij KEYENCE gaan we door met het koppelen van de vooruitgang in optische technologie aan geavanceerde digitale technologie en streven we naar het ontwikkelen van producten die in staat zijn bij te dragen tot de verbetering van de productiviteit en de efficiëntie bij alle taken, inclusief onderzoek en ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole.

     De “Nano tech Award"

     Deze prijs wordt toegekend aan één van de 587 bedrijven (872 standen) die tentoonstellen op de 12 "nano tech International Nanotechnology Exhibition & Conference 2013" met de meest innovatieve en pioniertechnologiën en producten in “evaluatie en meting". De prijs wordt toegekend op basis van de vier volgende criteria.

     1. Vooruitgang, originaliteit
     2. Patenten, publicaties, enz.
     3. Levensvatbaarheid, verkoopbaarheid, winstgevendheid van het product
     4. Andere: Innovaties of beschouwingen ten aanzien van de milieubescherming en -veiligheid

     Exhibition booth

     "The nano tech International Nanotechnology Exhibition & Conference"

     「De gebieden waarop “nanotechnologie” toegepastworden, blijven doorgaan met groeien. Nanotechnologie kreeg aandacht als sleutel tot het oplossen van belangrijke kwesties op het vlak van telecommunicatie en elektronica tot geneeskunde, gezondheid, biotechnologie en het milieu.

     Nanotechnologie heeft een groot potentieel voor het oplossen van milieu- en energieproblemen zoals de opwarming van het klimaat of het behoud van de biodiversiteit- Deze thema’s staan sinds het begin van de 21e eeuw meer en meer centraal. Verder heeft nanotechnologie het potentieel bij te dragen aan technologische innovaties op het vlak van de geneeskunde, en in voeding en cosmeticae, nodig binnen een verouderende samenleving. Deze internationale tentoonstelling, de grootste ter wereld op het vlak van de nanotechnologie, is "The nano tech International Nanotechnology Exhibition & Conference".

     Voor de 12de editie, gehouden van 30 januari tot 1 febriari 2013 in "Tokyo Big Sight" mochten er 46.846 bezoekers vervwelkomd worden.

     Zie hier voor details en catalogi van onze bekroonde producten

     Informatie over toepassingen voor materiaal, gebaseerd op supplementaire budgetten voor het fiscale jaar 2012
     VHX-2000 Reeks Digitale microscoop met super resolutie
     Klik hier voor nadere details
     VK-X100/X200 Reeks 3D Laser scanning microscoop
     Klik hier voor nadere details Klik hier voor de catalogus

     Technisch e-nieuws

     Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.