International Belgium

Biztonsági fényfüggöny:
nagyobb biztonság, jobb termelékenység és kisebb költségek

A biztonsági fényfüggönyök az emberek és gépek magas szintű védelmét biztosítják. Növelik a termelékenységet és csökkentik a termelési költségeket. A KEYENCE biztonsági fényfüggönyök rendelkeznek a legkeskenyebb optikai felülettel az iparágban, ezáltal alkatrészek és szerszámok nem tudnak az optikai felülethez érni, ezen felül pedig még holttérrel sem rendelkezik. Felszerelése gyors és egyszerű.

Sikeres alkalmazások biztonsági fényfüggönyökkel

 • GL-R sorozat

  STRAPABÍRÓ
  A GL-R strapabírósága a 3 mm vastag, sajtolt alumíniumháznak köszönhető, amely megvédi a fényfüggönyt a különböző behatásoktól, valamint IP65-ös és IP67-es védelmet biztosít.
  EGYSZERŰ
  A GL-R sorozat egyszerűseget a gyorsabb es konnyebb telepitest elősegitő uj bekotesi lehetősegek es az előszerelt rogzitőkonzolok biztositjak.
  INTELLIGENS
  A GL-R sorozat intelligens műkodese holttermentes erzekelesi kepessegeben, hetszegmensű, konnyen olvashato kijelzőjeben, illetve beepitett EDM sugarnemitasi es -halvanyitasi funkcioiban rejlik.
 • SZ sorozat

  TERÜLETVÉDELEM
  A biztonsagi lezerszkenner segitsegevel a felhasznalo barhol kialakithat vedett teruletet, akar bonyolult alaku helyeken is.
  HOZZÁFÉRÉS-VÉDELEM
  A biztonsagi lezerszkenner egyszerűen telepithető. Az oldalra szerelhető kivitelezes jelentősen csokkenti a sugartengely beallitasahoz, illetve a bekoteshez szukseges munkat.
  FEJLETT FUNKCIÓK
  Az SZ sorozat a gyors és egyszerű telepítés érdekében felhasználóbarát szoftvert biztosít. Meghibásodás esetén az OFF előzmények és felügyeleti funkciók egyszerű hibafeltárást tesznek lehetővé.

Biztonsági fényfüggönyök
útmutatójának letöltése

Bejelentkezés

E-mail cím
Jelszó

Ha még nincs fiókja, lent regisztrálhat.

Felhasználó regisztrálása

Töltse ki ezt az egyszerű regisztrációs űrlapot. Az űrlap kitöltése után nyomja meg a „Jóváhagyás” gombot a lap alján.

 • * kötelező információ.
E-mail cím *
Jelszó * Minimum 7 karakter, szóköz nélkül
Hírlevél
Ország *
Utónév *
Vezetéknév *
Vállalat neve *
Telefonszám *
Cím *
Város *
Irányítószám *