International Belgium

Üzemautomatizálás: melyik érzékelőt válasszam?

Szenzor útmutató letöltése

Digitális száloptikás érzékelő
Az univerzális érzékelők kis heyligényük, nagy teljesítményük, kiemelkedő rugalmasságuk, valamint olaj-/vegyszer-/hőállóságuk révén bármilyen alkalmazási formában használhatóak a jelenlét-/hiányérzékeléstől a szintérzékelésig. A KEYENCE érzékelők között több mint 200 különböző száloptikás érzékelőt talál, amelyek kiemelkedő teljesítményük révén képesek nagy távolságból és kedvezőtlen körülmények között is működni.
Biztonsági fényfüggöny
A biztonsági fényfüggönyök az emberek és gépek magas szintű védelmét biztosítják. Növelik a termelékenységet és csökkentik a termelési költségeket. A KEYENCE biztonsági fényfüggönyök rendelkeznek a legvékonyabb optikai felülettel az iparágban, ezen felül pedig még holttérrel sem rendelkeznek. Felszerelésük gyors és egyszerű.
Lézerérzékelő
A lézerérzékelők stabil, teljes spektrumú érzékeléssel rendelkeznek, ennél fogva ideálisak az intenzitás- és színeltérés érzékelésére. A KEYENCE lézerérzékelők még tükröződő, áttetsző, melegített/olvadt felületeken is képesek stabil érzékelést biztosítani.
1D-s/2D-s vonalkódolvasó
Az alkalmazás típusától függően számos vonalkódolvasó megtalálható kínálatunkban: rögzített vagy kézi, lézer- vagy kameraalapú, 1D-s vagy 2D-s. A KEYENCE vonalkódolvasók rendkívül gyorsak és képesek a legnehezebben olvasható vonalkódok kontraszt, szög és geometriai korrekciójára is.
Képérzékelő
A képérzékelők képesek érzékelni a kontrasztbeli és formabeli eltéréseket, képesek az elhelyezkedés megállapítására, valamint képesek azonosítani a tárgy szélességét, magasságát, dőlését és átmérőjét. A KEYENCE képérzékelők stabil érzékelést, automata fókusz- és fényerő-beállítást, alacsony torzítást, digitális zoomot, valamint beépített megvilágítást biztosítanak. Felszerelésük kevesebb mint 1 percet vesz igénybe.
Digitális érintkezés-/lézertípusú érzékelők
A mérőérzékelő a drága, összetett rendszerek megfizethető árú alternatívája. Stabil érzékelést, kiemelkedő pontosságot, egyszerű beállítást, sokféle különböző fejet és megismételhetőséget biztosít akár 1 mikrométerről is.

Szenzor útmutató letöltése

Bejelentkezés

E-mail cím
Jelszó

Ha még nincs fiókja, lent regisztrálhat.

Felhasználó regisztrálása

Töltse ki ezt az egyszerű regisztrációs űrlapot. Az űrlap kitöltése után nyomja meg a „Jóváhagyás” gombot a lap alján.

  • * kötelező információ.
E-mail cím *
Jelszó * Minimum 7 karakter, szóköz nélkül
Hírlevél
Ország *
Utónév *
Vezetéknév *
Vállalat neve *
Telefonszám *
Cím *
Város *
Irányítószám *