Volledig operationeel met uitgebreide middelen

De veiligheid van onze medewerkers en klanten is voor ons van het grootste belang. Onze producten en oplossingen helpen veel kritische en essentiƫle bedrijven in beweging te houden: KEYENCE blijft volledig operationeel. We blijven de richtlijnen van de volksgezondheidsinstanties nauwlettend in de gaten houden en volgen bij het vaststellen van ons bedrijfsbeleid. Lees hieronder voor meer informatie, maar aangezien deze situatie voortdurend verandert, voel u vrij om ons te contacteren voor de laatste update.

Bereiken van KEYENCE

Telefonische en e-mail ondersteuning is onaangetast. Als u in het verleden met ons hebt gewerkt, voel u dan vrij om op dezelfde manier contact met ons op te nemen. Naast het verstrekken van informatie op onze website, kunnen we u ondersteunen door middel van virtuele vergaderingen (telefoon, videoconferentie, etc.).
Ontdek hier hoe u contact met ons kunt opnemen.

Nieuwe projecten of toepassingen

Ons team van lokale, directe productverkopers staat klaar om u te helpen bij het vinden van een oplossing voor uw behoeften! Naast de mogelijkheid om uw faciliteit te bezoeken voor demonstraties op locatie, hebben we onze mogelijkheden uitgebreid om u te helpen met virtuele demo's en meer. Onze website is een geweldige plek om te beginnen, of u kunt ons rechtstreeks bereiken om in contact te komen met uw lokale productexpert.

Supply Chain en orderverwerking

Met extra veiligheidsmaatregelen, die voortdurend worden aangepast aan de nieuwste richtlijnen van de volksgezondheidsinstanties - ons magazijn is bevoorraad en draait op volle capaciteit, zijn we nog steeds in staat om de meeste orders dezelfde dag nog te verzenden.

Technische ondersteuning en reparatiediensten

Onze technische ondersteuningsengineers en de afdeling reparatieservice draaien nog steeds op volle toeren met hetzelfde niveau van capaciteit en kennis als altijd. Ons directe team van productexperts kan u helpen bij het oplossen van problemen met toepassingen en het testen van onderdelen. Onze reparatieafdeling is de enige bron voor het repareren van KEYENCE-producten.

Onze medewerkers

We hebben onze interne mogelijkheden en technologie snel uitgebreid om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van onze teamleden thuis kunnen werken. De meeste van onze medewerkers werken vanuit huis, klaar om onze klanten en de business zoals gewoonlijk te ondersteunen.