3D Scanner
Afhankelijk van uw noden kan Keyence u een op maat gemaakte oplossing bieden voor diverse industriële toepassingen. Kies hieronder simpelweg welke soort 3D scanner het beste hierbij past.

 • Ik wil een offline 3D scanner

  VR-5000


  CONTACTLOZE PROFIELMETINGEN IN 1 SECOND
  Plaats uw onderdeel simpelweg op de tafel van de 3D scanner, klik op “meten” en ontvang profielmetingen in luttele seconden, zelfs op complexe en brede oppervlaktes. Het contactloze optisch systeem maakt het mogelijk om profielmetingen uit te voeren zonder het oppervlak te beschadigen met een meetnaald.

  MEET COMPLEXE VORMEN
  Meetinstrumenten op basis van tastprincipe vereisen opspanblokken en meten van gebogen oppervlaktes of complexe geometrische vormen kunnen lastig zijn. De VR-5000 3D scanner kan metingen uitvoeren eender waar op het onderdeel zonder opspanblok.

  HERHAALBARE PROFIELMETINGRESULTATEN
  Ingebouwde hulpinstrumenten maken het mogelijk om referentiepunten en lijnen te gebruiken om variaties tussen gebruikers te voorkomen. De VR-5000 laat alle gebruikers toe om te meten op dezelfde plaats zoals bedoeld.

 • Ik wil een inline 3D scanner

  LJ-V 7000


  ULTRA HOGESNELHEIDSOPNAME
  Deze inline 3D scanner maakt het mogelijk om onderdelen die aan extreem hoge snelheden bewegen te meten met hoge definitie, zonder er één te missen.

  INDRUKWEKKENDE OPPERVLAKTEMOGELIJKHEDEN EN DETECTIESTABILITEIT
  Profielen worden nauwkeurig gemeten zelfs wanneer zwarte oppervlaktes, hellingen met lage reflectie en metalen oppervlaktes met hoge reflectie gemend worden onder dezelfde optische as.

  VERSCHILLENDE SOORTEN METINGEN ZIJN MOGELIJK
  Voer eender welke meting uit dankzij de verscheidene meetalgorithmes en meetmethoden, zowel als 3D inspectie wanneer de LJ-V verbonden is met een beeldverwerkingssysteem.