• DIMENSIONELE AFMETINGEN 
  Parallelisme, Concentriciteit, Hoogtemeting en Diktemeting

  Problemen met conventionele methoden:
  Positioneringfouten
  Scherpstellingsfouten
  Fouten door vaardigheidsniveau

  Opgelost met de NIEUWE IM Serie:
  Geen tijdrovende positionering of gegevensinstelling vereist
  Automatische scherpstelling voorkomt inconsistente waarden
  Automatische randdetectie
  Identificeert automatisch meetpunten
  Het instellen van virtuele lijnen en punten is al even gemakkelijk
  Er is geen meetervaring nodig om onderdelen te meten


 • Wat is de IM Serie?

  Het Instant Measurement-systeem van de IM-serie is een visueel inspectiesysteem dat afmetingen verricht in vervanging van optische comparatoren, schuifmaten, micrometers, meetmicroscopen en optische coördinatenmeetmachines (CMM's). 

  Toepassingsvoorbeelden van de IM Reeks: inspectie van protoypen en eerste door machine gemaakte onderdelen, inspectie van monsters en onderdelen tijdens processen, inspecties vóór verzending, afleveringsinspecties.

 • Diktemeting – ‘plaats en klik’

  Zorg voor een drastische vermindering van de hoeveelheid tijd en moeite die nodig is voor inspectie. Bij conventionele methoden neemt de meettijd toe naarmate er meer afmetingen moeten worden gemeten. Met de IM Reeks meet u tot 300 afmetingen op maximaal 100 onderdelen met één druk op de knop. Zelfs complexe metingen met middellijnen en andere virtuele lijnen, die met conventionele meetsystemen zeer lastig zijn uit te voeren, kunnen worden ingesteld met een paar intuïtieve muisklikken, terwijl u uw ogen op het scherm houdt.

 • Gebruikersverschillen wegwerken

  Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen het systeem bedienen met een druk op de knop. Zo kunnen nauwkeurige en reproduceerbare meetresultaten worden verkregen. Met de geavanceerde optica en ultrasnelle beeldverwerking van de IM series zijn dimensionele afmetingen, zoals concentriciteit en diktemeting nu consistent, ongeacht de operator. 

 • Automatische inspectierapporten

  Meetgegevens worden automatisch opgeslagen en beheerd zodra een onderdeel is gemeten. Er kunnen ook inspectierapporten worden aangemaakt met een druk op de knop voor een hogere werkefficiëntie na het meten. Ingebouwde trendgrafiek- en histogramfuncties maken met behulp van grafieken verificatie mogelijk van trends en variaties.

Voor meer informative over praktische voorbeelden van toepasingen gelieve de brochure te downloaden.

Aanmelden

Indien u geen account heeft, registreer u hieronder.

Gebruikersregistratie

Vul het registratieformulier in. Druk na het invullen van het formulier op de knop "Verzenden" onderaan de pagina.

 • * vereiste informatie.

KEYENCE Technisch E-News