• DIMENSIONELE AFMETINGEN 
  Parallelisme, Concentriciteit, Hoogtemeting en Diktemeting

  Problemen met conventionele methoden:
  Positioneringfouten
  Scherpstellingsfouten
  Fouten door vaardigheidsniveau

  Opgelost met de NIEUWE IM Serie:
  Geen tijdrovende positionering of gegevensinstelling vereist
  Automatische scherpstelling voorkomt inconsistente waarden
  Automatische randdetectie
  Identificeert automatisch meetpunten
  Het instellen van virtuele lijnen en punten is al even gemakkelijk
  Er is geen meetervaring nodig om onderdelen te meten


 • Wat is de IM Serie?

  Het Instant Measurement-systeem van de IM-serie is een visueel inspectiesysteem dat afmetingen verricht in vervanging van optische comparatoren, schuifmaten, micrometers, meetmicroscopen en optische coördinatenmeetmachines (CMM's). 

  Toepassingsvoorbeelden van de IM Reeks: inspectie van protoypen en eerste door machine gemaakte onderdelen, inspectie van monsters en onderdelen tijdens processen, inspecties vóór verzending, afleveringsinspecties.

 • Hoogtemeting – ‘plaats en klik’

  Een speciale sonde voor hoogtemetingen voor het Instant Measurement-systeem waarmee minder tijd nodig is dan bij het gebruik van andere meetapparaten voor verschillende afmetingen en waarmee het uitvoeren van metingen minder werk is. De patroonzoekfunctie stelt het systeem in staat automatisch vooraf gespecificeerde hoogtemetingen te detecteren en meten. De functie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de tijd die nodig is voor meting gerelateerde taken, zoals het opstellen van documentatie voor werkprocessen, of voor de scholing van medewerkers. Bovendien maakt gecentraliseerd beheer van de meetresultaten een algehele verbetering mogelijk van de efficiëntie van meettaken.

 • Gebruikersverschillen wegwerken

  Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen het systeem bedienen met een druk op de knop. Zo kunnen nauwkeurige en reproduceerbare meetresultaten worden verkregen. Met de geavanceerde optica en ultrasnelle beeldverwerking van de IM series zijn dimensionele afmetingen, zoals concentriciteit en hoogtemeting nu consistent, ongeacht de operator. 

 • Automatische inspectierapporten

  Meetgegevens worden automatisch opgeslagen en beheerd zodra een onderdeel is gemeten. Er kunnen ook inspectierapporten worden aangemaakt met een druk op de knop voor een hogere werkefficiëntie na het meten. Ingebouwde trendgrafiek- en histogramfuncties maken met behulp van grafieken verificatie mogelijk van trends en variaties.

Voor meer informative over praktische voorbeelden van toepasingen gelieve de brochure te downloaden.

We garanderen 100% privacy - uw informatie wordt nooit gedeeld.

Privacyverklaring

Ledenservice

 • Onmiddellijke documentdownloads
 • Snelle prijsopgave
 • Eenmalige registratie, onbeperkte toegang

Registreren

Stap 1/3

Deel de onderstaande informatie om uw KEYENCE webaccount aan te maken. Deze eenmalige registratie geeft u onbeperkte toegang tot onze webbronnen.

Controleer je inbox

We hebben zojuist een verificatielink gemaild naar .
Zodra deze aankomt, is hij 24 uur geldig.
Geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spamfolder.