Kromtrekking
Bij het meten van kromtrekking moet men rekening houden met het type meetsysteem en de installatieomgeving. Het kiezen van gereedschap dat niet afdoend uw noden vervult kan leiden tot onvoldoende nauwkeurigheid en verhoogde manuren tijdens het productieproces. Wij helpen u het juiste systeem te kiezen.

 • Ik wil kromtrekking inline meten


  ULTRA HOGESNELHEIDSOPNAME
  Deze inline 3D scanner maakt het mogelijk om onderdelen die aan extreem hoge snelheden bewegen te meten met hoge definitie, zonder er één te missen.

  METINGEN OP MEERDEREN PLAATSEN
  Door een ultracompact en licht ontwerp van de sensors is het mogelijk om meerdere meethoofden in parallel te installeren. Door hoogtegegevens op verschillende plaatsen te meten is het mogelijk om kromtrekking in de productielijn te meten.

  VERSCHILLENDE SOORTEN METINGEN ZIJN MOGELIJK
  Voer eender welke meting uit dankzij de verschillende meetalgoritmes en meetmethoden beschikbaar op de uitvoerige meegeleverde software.

 • Ik wil kromtrekking offline meten


  CONTACTLOZE PROFIELMETINGEN IN 1 SECOND
  Plaats uw onderdeel simpelweg op de tafel van de 3D scanner, klik op “meten” en ontvang profielmetingen in luttele seconden, zelfs op complexe en brede oppervlaktes. Het contactloze optisch systeem maakt het mogelijk om profielmetingen uit te voeren zonder het oppervlak te beschadigen met een meetnaald.

  MEET COMPLEXE VORMEN
  Meetinstrumenten op basis van tastprincipe vereisen opspanblokken en meten van gebogen oppervlaktes of complexe geometrische vormen kunnen lastig zijn. De VR-5000 3D scanner kan metingen uitvoeren eender waar op het onderdeel zonder opspanblok.

  HERHAALBARE PROFIELMETINGRESULTATEN
  Ingebouwde hulpinstrumenten maken het mogelijk om referentiepunten en lijnen te gebruiken om variaties tussen gebruikers te voorkomen. De VR-5000 laat alle gebruikers toe om te meten op dezelfde plaats zoals bedoeld.