• 1D Verplaatsingssensor:
  Ultrahoge snelheid en hoge nauwkeurigheid voor alle monsters met 1 verplaatsingssensor

  Kleur, materialen, toestand van oppervlaktes,... dit alles heeft een effect op de beeldkwaliteit en meetresultaten. De afstandssensor heeft de mogelijkheid zich automatisch aan te passen aan verschillende oppervlakten, wat de ultieme manier van tijd- en kostbesparing is.


 • RUWE DOELOBJECTEN

  Door verschillende sensorkoppen met wide beam spot te gebruiken wordt het effect van oneffen oppervlakken geneutraliseerd en zijn stabiele metingen van zelfs ruwe doelobjecten mogelijk. Dit kan dus ook als diktemeting apparatuur ingezet worden.

 • DUNNE DOELOBJECTEN

  Het kleinste punt, diameter 25 µm, kan elk doelobject opmeten, van smalle componenten tot profielmetingen, met de hoogste nauwkeurigheid in de industrie.

 • TRANSPARANTE/REFLECTERENDE DOELOBJECTEN

  De juiste hoeveelheid licht om metingen te bekomen op hoogreflecterende doelobjecten, zoals glas en andere weerspiegelende oppervlakten werd verkregen door een specifieke soort koppen te ontwerpen.

 • CONTROLE OVER DETECTIEPROCES

  De beste controle over het meetproces kan verkgregen worden door een combinatie van aansturing op afstand (maximaal 10 meter van het werkgebied), directe aansturing (compacte controller met ingebouwd scherm) en touch panel aansturing.

Om meer te weten te komen over onze 1D inline meetoplossingen, ook voor diktemeting, gelieve de volledige verplaatsingssensorhandleiding te downloaden.

AANBEVOLEN ITEMS

LK-G5000 Reeks Ultra high-speed/Hoge nauwkeurigheid Catalogus

LK-G5000 Reeks Ultra high-speed/Hoge nauwkeurigheid Catalogus
 • [Bestand type]PDF:3.29MB

Aanmelden

Indien u geen account heeft, registreer u hieronder.

Gebruikersregistratie

Vul het registratieformulier in. Druk na het invullen van het formulier op de knop "Verzenden" onderaan de pagina.

 • * vereiste informatie.
KEYENCE Technisch E-News