Kromtrekking
Bij het meten van kromtrekking moet men rekening houden met het type meetsysteem en de installatieomgeving. Het kiezen van gereedschap dat niet afdoend uw noden vervult kan leiden tot onvoldoende nauwkeurigheid en verhoogde manuren tijdens het productieproces. Wij helpen u het juiste systeem te kiezen.

 • Ik wil kromtrekking inline meten


  ULTRA HOGESNELHEIDSOPNAME
  Deze inline 3D scanner maakt het mogelijk om onderdelen die aan extreem hoge snelheden bewegen te meten met hoge definitie, zonder er één te missen.

  METINGEN OP MEERDEREN PLAATSEN
  Door een ultracompact en licht ontwerp van de sensors is het mogelijk om meerdere meethoofden in parallel te installeren. Door hoogtegegevens op verschillende plaatsen te meten is het mogelijk om kromtrekking in de productielijn te meten.

  VERSCHILLENDE SOORTEN METINGEN ZIJN MOGELIJK
  Voer eender welke meting uit dankzij de verschillende meetalgoritmes en meetmethoden beschikbaar op de uitvoerige meegeleverde software.

 • Ik wil kromtrekking offline meten

  3D-METINGEN VAN KUNSTSTOF EN RUBBEREN  SPUITGIETONDERDELEN
  Het meten van defecten en vormen op spuitgietonderdelen kan een uitdagende opdracht zijn, zeker in het geval van kleine producten met complexe vormen, grote oppervlakten of zachte (rubberen) onderdelen. Dankzij de contactloze 3D-meetmogelijkheden van de VR-reeks, wordt het hele oppervlak gescand, zonder beschadiging of vervorming door een taster. De bijgeleverde software stelt u meteen in staat om vervormingen, vlakheden, bramen, ruwheden en andere kenmerken nauwkeurig op te meten.

  PRINTPLATEN, BGA’s & MICROCHIPS:
  Het meten van de kromtrekking van printplaten of de hoogteverschillen van alle contactpunten op een BGA of computerchip zijn niet altijd evident.  Ook het meten van viskeuze doelwitten zoals soldeerpasta zijn vaak moeilijke metingen met conventionele toestellen. Met de VR-reeks meet u het gehele oppervlak contactloos, in 3D in zo snel als 1 seconde. De software is zo ontwikkeld dat iedereen meteen aan de slag kan, voor R&D of een volledig geautomatiseerde kwaliteitscontrole.