HOE KIES JE EEN MICROSCOOP voor meten en kwaliteitscontrole

Download een gids voor microscopie

 • Digitale 3D-microscoop

  Onze Digitale 3D-microscoop combineert observatie- en meetfuncties in één apparaat. Met een vergroting tot 5000x, hoge resolutie en grote scherptediepte kunt u uw samples vanuit elke hoek bekijken en geavanceerde analysefuncties gebruiken.

 • Instant 3D Profile Analyzer

  Het maakt snelle en nauwkeurige metingen van grote oppervlakken mogelijk, het voert onmiddellijk metingen uit van profiel, ruwheid, vlakheid, mate van slijtage of vergelijking van driedimensionale scans met CAD-bestanden en bepaalt of een onderdeel goed of defect is.

 • Confocale 3D-lasermicroscoop

  De confocale lasermicroscoop wordt gebruikt om ruwheid te meten op het niveau van nanometers volgens ISO 4287 en ISO 25178, evenals nauwkeurige metingen op 3D-profielen en laagdikten. Het heeft een resolutie van 0,5 nm in de Z-as en de mogelijkheid om oppervlakte-opnamen te maken die vergelijkbaar zijn met de foto's van de SEM-microscoop.

 • Digitale meetprojector

  Digitale meetprojectoren meten tot 99 eigenschappen tegelijkertijd tot 99 details in slechts enkele seconden. Plaats de onderdelen gewoon op de tafel en het apparaat vindt ze automatisch, meet ze en maakt een meetrapport.