Veiligheidslichtscherm:
grotere veiligheid, hogere productiviteit en lagere kosten

Een veiligheidslichtscherm biedt een zeer goede bescherming van personeel en machines. Verhoogt de productiviteit en verlaagt de productiekosten. KEYENCE veiligheidslichtschermen hebben de lenzen met het kleinste blootgestelde oppervlak in de industrie. Dit voorkomt dat het lensoppervlak wordt geraakt door onderdelen of gereedschappen. Bovendien hebben de lenzen geen dode hoek en de installatie is snei en eenvoudig.

Succesvolle toepassingen mogelijk met veiligheidslichtscherm

 • GL-R-serie

  ROBUUST
  De robuustheid van de GL-R is te danken aan de 3 mm dikke behuizing van geëxtrudeerd aluminium. Deze beschermt het lichtgordijn tegen diverse invloeden van buitenaf. Daarnaast valt de behuizing in de beschermingsklassen IP65 en IP67.
  EENVOUDIG
  De eenvoud van de GL-R is te danken aan de nieuwe bedradingsopties en voorgemonteerde steunen. Het installeren gaat daardoor ongekend snel en eenvoudig.
  INTELLIGENT
  De intelligentie van de GL-R is te danken aan de bewegingsdetectie van rand tot rand, een eenvoudig af te lezen display met 7 segmenten, de ingebouwde EDM-functie (External Device Monitoring), alsmede de demp- en wisfuncties.
 • SZ-serie

  GEBIEDSBEVEILIGING
  Met een veiligheidslaserscanner kunnen gebruikers overal beschermde locaties creëren, zelfs in complex gevormde zones.
  TOEGANGSBEVEILIGING
  Een veiligheidslaserscanner is eenvoudig te installeren. Zijdelingse installatie verlaagt de arbeidskosten voor het uitlijnen van de straal en het bedraden aanzienlijk.
  GEAVANCEERDE FUNCTIES
  De SZ-serie biedt gebruikersvriendelijke software voor een snelle en eenvoudige installatie. De OFF History- en bewakingsfunctie maakt eenvoudige diagnose mogelijk, zelfs in geval van problemen.

Richtlijn veiligheidsgordijnen downloaden

Aanmelden

E-mailadres
Wachtwoord

Indien u geen account heeft, registreer u hieronder.

Gebruikersregistratie

Vul het registratieformulier in. Druk na het invullen van het formulier op de knop "Verzenden" onderaan de pagina.

 • * vereiste informatie.
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Nieuwsbrief
Land *
Naam onderneming *
Telefoonnummer *
Adres *
Plaats *
Postcode *