Fabrieksautomatisering: welke KEYENCE sensor is de juiste?

Sensorrichtlijn downloaden

Digitale fiberoptische sensor
Universele sensor die kan worden gebruikt voor elke toepassing van aanwezigheid/afwezigheid tot aan de detectie van vloeistofniveaus. Dit is te danken aan zijn smalle straal, zijn hoge vermogen en flexibiliteit, en aan het feit dat hij bestand is tegen olie/chemicaliën en hoge temperaturen. KEYENCE sensoren beschikken over meer dan 200 verschillende glasvezelunits die dankzij hun enorme vermogen ook in een veeleisende omgeving op langere afstanden hun werk doen.
Veiligheidslichtscherm
Een veiligheidslichtscherm biedt een zeer goede bescherming van personeel en machines. Verhoogt de productiviteit en verlaagt de productiekosten. KEYENCE veiligheidslichtschermen hebben de lenzen met het kleinste blootgestelde oppervlak in de industrie. Bovendien hebben de lenzen geen dode hoek en de installatie is snel en eenvoudig.
Lasersensor
Lasersensoren hebben stabiele detectiefuncties voor het volledige spectrum, waardoor ze geschikt zijn om veranderingen in intensiteit en kleur te detecteren. KEYENCE lasersensoren zorgen voor een stabiele detectie, ook op lastige oppervlakken met veel reflecties, en tevens op gebogen, transparante en warme/gesmolten oppervlakken.
1D / 2D barcodelezer
Wij leveren een grote verscheidenheid aan barcodelezers, geschikt voor diverse toepassingen: vast of handheld, en met laser of camera, 1D of 2D. KEYENCE barcodelezers zijn buitengewoon snel en zijn in staat tot contrast- en hoekcorrectie en ook tot geometrische correctie voor de moeilijkste codes.
Vision-sensor
Vision-sensoren detecteren verschillen in contrast en vormen en de aanwezigheid van randen. Daarnaast zijn ze in staat tot positieaanpassingen en kunnen ze breedte/hoogte/afstand/diameter identificeren. KEYENCE vision-sensoren bieden stabiele detectie, automatische scherpstelling en helderheidsinstelling, lage vervorming, digitale zoom en ingebouwde hoogintense verlichting. Het instellen duurt niet langer dan 1 min.
Digitale contact-/lasersensoren
De meetsensor is een economisch gunstig alternatief voor dure complexe systemen. Deze biedt stabiele detectie en grote nauwkeurigheid, is eenvoudig in te stellen en is leverbaar met een enorme verscheidenheid aan koppen. Dit type sensor biedt een herhaalbaarheid vanaf 1 micrometer.

Sensorrichtlijn downloaden

Aanmelden

E-mailadres
Wachtwoord

Indien u geen account heeft, registreer u hieronder.

Gebruikersregistratie

Vul het registratieformulier in. Druk na het invullen van het formulier op de knop "Verzenden" onderaan de pagina.

  • * vereiste informatie.
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Nieuwsbrief
Land *
Naam onderneming *
Telefoonnummer *
Adres *
Plaats *
Postcode *