Visiesysteem-inspecties voor gezondheidszorg gerelateerde inspecties

COVID-19 heeft een onbedenkbaar groot impact gehad op de wereld en blijft bij een van de grootste uitdagingen voor iedereen op de planeet.
De vooruitgang in de medische en farmaceutische sectoren verbeteren aanzienlijk het vermogen om het virus te bestrijden.
KEYENCE is trots om te helpen in het gevecht. KEYENCE oplossingen worden op grote schaal toegepast om de productiviteit en kwaliteit van de productie van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), tests en vele andere gezondheidszorggerelateerde producten te verbeteren.

Ampul Inspectie

Om ampullen te inspecteren als afgewerkte producten, moeten we rekening houden met de limitaties van de faciliteiten.
Het is ook nodig om de inspectie binnen de tijdslimieten uit te voeren.

Inspecteren voor defecten op flessenmond, Dop positionerings inspectie, Barst inspectie, Vloeistof niveau inspectie, Visuele inspectie van rubbere zegel, Vloeistofvervuilings inspectie

Finale Masker Inspecties

Om maskers correct te inspecteren, moeten de limieten van het productiemateriaal in acht genomen worden.
Om als een mogelijke oplossing beschouwt te worden, moet de inspectie vlug en op meerdere plaatsen toegepast worden.

Dimentionale inspectie, Aanwezigheid en positie van neusdraad, Oorlint assemblage inspectie, Las inspectie, Contaminatie en vreemde delen

Rapid Diagnostics Test Kits

De hoge snelheidsinspectieapparatuur van KEYENCE kan de meest uitdagende fabricagefouten die in de huidige Rapid Diagnostics Test (RDT) kits voorkomen, stabiel opsporen.
KEYENCE-systemen worden op grote schaal toegepast in de medische-diagnostische industrie om hoge kwaliteitsnormen te garanderen.

Plaatsing van stoffen, Testpapier assemblagefout Uitlijning, kromming, … , Verzegeling van verpakking, Visuele inspectie van de omhuizing, 3D meeiting van behuizing, foutieve vormgeving

Rubber Stopper Inspection

Veel producten die in de medische industrie worden gebruikt, vereisen een zeer hoog niveau van kwaliteitscontrole.
Rubberstoppers en andere gegoten producten die worden gebruikt in flacons en andere producten zijn geen uitzondering.
Met veel oplossingen op het gebied van Factory Automation is de visietechnologie van KEYENCE ook op dit gebied zeer actief.

Braam inspectie, Zij inspectie(Haar contaminatie), kort gegoten, Olievlek, Verkleuring, Vervorming en afmeting

Spuiten/Naalden Inspecties

Inspectie van spuiten/naalden vereist een hoge graad van nauwkeurigheid.
Zelfs het kleinste verschil in afmetingen of hoeken kan ongemak veroorzaken voor een patiënt tijdens de verleende zorg.
De technologieën van het KEYENCE-visiesysteem lossen veel van de problemen in de industrie op, vooral wanneer een hoge inspectiestabiliteit vereist is.

Vormafwijking, Naaldpunt dimentionering/Naaldpunt inspectie (bramen), Foutieve Print, Gasket insertion check

Plastiek flessen visie-inspectie

Speciale flessen worden gebruikt voor het opslaan van verschillende chemicaliën, deze hebben een hoog niveau van qualiteitscontroles nodig. Plastieke flessen en andere gevormde producten zijn hier geen uitzondering op.
KEYENCE visiesystemen bieden een oplossing voor automatisering in veel productielijnen de wereld rond. Ze zijn ook vaak gebruikt in specifiek de plastiek industrie.

Visuele inspectie (haar), Vervorming en meten van de flessenmond, Flessenmond vormgeving/vervuiling detection, Aanhechting van vloeistof, Braam inspectie op hechtingslijn, Label uitlijning

Vul uw e-mailadres in

Indien u zichzelf in het verleden heeft geregistreerd, vul dan hieronder uw geregistreerde emailadres in.
Indien u nog niet geregistreerd bent, vul dan hieronder uw emailadres in en klik op "Verder" om uw registratie te voltooien.

We garanderen 100% privacy - uw informatie wordt nooit gedeeld.

Privacyverklaring

Ledenservice

  • Onmiddellijke documentdownloads
  • Snelle prijsopgave
  • Eenmalige registratie, onbeperkte toegang

Registreren

Stap 1/

We konden geen bestaande KEYENCE-account vinden met het door u ingevulde e-mailadres. Vul het onderstaande registratieformulier in om verder te gaan. U hoeft dit formulier in de toekomst niet meer in te vullen.