FILOSOFIE

Het creëren van maximale waarde uit een minimum aan kapitaal en personeel

“Toegevoegde waarde” is een signaal van de meerwaarde dat een bedrijf creëert via zijn activiteiten en de bijdrage dat het leverde. Het startpunt van KEYENCE’s managementfilosofie is te zorgen voor een maximaal resultaat vanuit een minimum aan hulpmiddelen.

De betekenis van het bestaan van een bedrijf ligt in het voortdurend creëren van toegevoegde waarde, of in andere woorden, “nieuwe waarde”.

Essentieel voor de creatie van toegevoegde waarde zijn“Ontwikkeling” en “Verkoop”.

Breng niets op de mark wat klanten al willen

Het louter opvolgen van behoeften die al duidelijk zijn, zorgt niet voor producten die ook effectief nuttig zijn voor de klant. De planning en ontwikkeling van producten waar een klant nog niet aan gedacht heeft, of het opsporen van latente behoeften of “werkelijke” behoeften, is wat leidt tot het creëren van nieuwe markten.

'

Consulting Service

“KEYENCE sales” betekent niet het louter verkopen van producten maar ook het verkopen van probleemoplossende ideeën. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten stellen wij duidelijke oplossingen voor in als antwoord op hun vraag. Wij hechten grote waarde aan het “nauwkeurig identificeren van werkelijke uitdagingen ” waarmee onze klanten worden geconfronteerd.