BOODSCHAP VAN HET MANAGEMENT

Waar hecht KEYENCE waarde aan?

De status quo voor de samenleving en de wereld veranderen door toegevoegde waarde te creëren

Yu Nakata, CEO van KEYENCE CORPORATION

Sinds de oprichting in 1974 heeft KEYENCE ernaar gestreefd om toegevoegde waarde te creëren.

Onze producten worden gebruikt in een groot aantal toepassingen op productielocaties over de hele wereld, zoals automatiseringstoepassingen voor een hogere productiviteit, veiligheidstoepassingen voor machines en apparatuur en toepassingen voor gegevensacquisitie voor kwaliteitsverbetering. De ondersteunde takken van industrie op deze locaties variëren van, maar zijn niet beperkt tot, de halfgeleiderindustrie, precisie-elektronica-industrie, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, automobiel- en luchtvaartindustrie.

Wij zijn er trots op producten met een hoge toegevoegde waarde te kunnen leveren die de productie wereldwijd kunnen ondersteunen.
Bij KEYENCE definiëren we onze taak en sociale bijdrage door onze doelstelling om de status-quo te veranderen door producten aan te bieden met een toegevoegde waarde die nooit eerder beschikbaar waren.

Om klanten te helpen de door KEYENCE-producten gecreëerde nieuwe waarde te herkennen , is een verkoopteam met de focus op de toegevoegde waarde ook een onmisbare factor.
Bij KEYENCE is verkopen meer dan alleen het introduceren van producten.
De problemen waarmee klanten worden geconfronteerd, zijn niet altijd beperkt tot herkende problemen. Het oplossen van problemen vereist een grondige kennis van de situatie, naast directe dialoog met klanten en bevestiging ter plaatse. Soms is het nodig om problemen op te lossen die klanten nog niet zijn opgevallen.
Bij KEYENCE is dit precies waarin ons verkoopteam uitblinkt. Het vormt de basis van hoe wij toegevoegde waarde creëren.

Ook in de toekomst blijven we streven naar verandering van de status-quo voor de samenleving en de wereld door middel van de toegevoegde waarde van onze producten en van ons verkoopteam.

Bericht aan kandidaten

De bedrijfscultuur van KEYENCE bestaat uit verschillende bewonderenswaardige concepten, waaronder de concepten van delegeren, empowerment en ontwikkeling.
De meest effectieve manier om iemands ervaringsniveau te verhogen, is via kansen uit de eerste hand, dus proberen we taken zo snel mogelijk te delegeren.
We beseffen echter dat het simpelweg delegeren van taken de kans op succes vermindert. Dat is waarin ons ontwikkelingsconcept aan bod komt, met direct beschikbaar advies en direct beschikbare ondersteuning. Deze concepten en meer dragen bij aan het versterken van de bedrijfscultuur bij KEYENCE.

Bedrijfsbreed streeft KEYENCE er ook naar een open, gelijke relatie te waarborgen. Vergaderingen zijn bijvoorbeeld bedoeld om de nadruk te leggen op de gepresenteerde ideeën in plaats van degene waarvan de ideeën vandaan komen. Ook wordt van minder ervaren werknemers verwacht dat ze hun mening vrijelijk geven en anderen kijken ook niet neer op deze meningen. Een dergelijke werkomgeving is alleen mogelijk omdat alle medewerkers van KEYENCE begrijpen dat het ons gezamenlijke doel is om toegevoegde waarde te creëren.

Ondertussen moeten we er altijd naar streven een eersteklas team samen te stellen dat volledig gericht is op eersteklas resultaten.
Bij KEYENCE zult u altijd ervaren teamgenoten aantreffen, die niet alleen gemotiveerd zijn maar ook bereid zijn om u vooruit te helpen.
Aarzel niet om te profiteren van wat uw collega's te bieden hebben in uw zoektocht naar groei als individu.