Sensor Instellingshandleiding

Gebruik voor de sensor Instellingshandleiding!

Zo veel functies! KEYENCE grenzeloze ondersteuning

Zo veel functies! KEYENCE grenzeloze ondersteuning

1. Dezelfde dag verstuurd, wereldwijd.

Na het plaatsen van een bestelling duurt het vaak enkele dagen voordat producten op plaats van bestemming komen. KEYENCE heeft een leverdienst ontwikkeld die vrij onmiddellijk verloopt, om klanten te helpen de hoeveelheid werk te verminderen die nodig is voor inventarisatie, en snel op noodsituaties te reageren. KEYENCE ziet het als haar missie om klanten over de hele wereld dezelfde mate van betrouwbare dienstverlening te leveren.

* Exclusief bepaalde producten, regios.

Dezelfde dag verstuurd, wereldwijd.

2. Ondersteuning bij probleemoplossing en snelle levering van vervangende apparatuur.

KEYENCE levert een uitgebreide dienstverlening door middel van direct sales.*1 KEYENCE heeft een reputatie opgebouwd met zijn klantenservice. Als problemen ontstaan, reageren Sales Engineers van KEYENCE snel zodat klanten niet hoeven te wachten. Onderdelen kunnen snel*2 worden geleverd om verliezen in het geval van problemen tot een minimum te beperken.

*1 Exclusief bepaalde landen.
*2 Niet beschikbaar voor bepaalde modellen.

Ondersteuning bij probleemoplossing en snelle levering van vervangende apparatuur.

3. KEYENCE heeft ondersteuning die nationale grenzen overschrijdt.

Dezelfde standaard technische ondersteuning is overal beschikbaar met talloze technische en verkoopkantoren op locatie. Diensten op locatie zijn ook beschikbaar, met één van de topniveaus aan dienstverlening in de sector. Voor projecten die in meerdere landen lopen, kunnen gegevens van vergaderingen tussen technici en verkopers in elk land worden gedeeld. Het leveren van het optimale niveau aan ondersteuning in elk land is het voordeel van KEYENCE.

Seamless ondersteunt diensten die nationale grenzen overschrijden.
Heeft u al een besluit genomen over uw sensoren? Wij staan voor u klaar om u te helpen en in de startblokken om voor u actie te ondernemen!

Beschrijft u uw verzoek.

Aanmelden

Gebruikersregistratie

* vereiste informatie.