1. Home
  2. Onderneming
  3. Overzicht onderneming

OndernemingOverzicht onderneming

KEYENCE streeft er naar innovatief te zijn en producten en oplossingen te ontwikkelen die altijd waarde toevoegen aan de activiteiten van onze klanten.

Wie we zijn

KEYENCE kende een gestage groei sinds 1974 en werd de innovatieve leider in het ontwikkelen en produceren van uitrustingen voor industriële automatisering en inspectie wereldwijd. Onze producten bestaan uit codelezers, laser markers, machine-visiesystemen, meetsystemen, microscopen, sensoren en eliminatoren van statische ladingen.

Onze innovatieve producten voldoen niet alleen aan de huidige maar ook aan de toekomstige noden van de klanten in de sectoren productie en R&D. We streven er naar te anticiperen op de toekomstige doelstellingen van de markt, zodat we vandaag al de oplossing van morgen bieden.

Bij KEYENCE zijn we niet alleen trots op onze producten, maar ook op onze ondersteuning. Onze klanten profiteren rechtstreeks van de diepgaande kennis van onze verkoopingenieurs, die kunnen helpen bij het oplossen van toepassingen en snel op technische productvragen kunnen antwoorden.

Onze bedrijfsresultaten zijn een direct resultaat van de onophoudelijke focus op onze bedrijfsfilosofieën en ons succes wordt wereldwijd erkend. KEYENCE staat voortdurend op de prominente bedrijfsranglijsten, zoals "The World's Most Innovative Companies" (Forbes), en we zijn een van de 5 grootste bedrijven in Japan, gebaseerd op marktgrootte sinds maart 2022.

Vandaag bedient KEYENCE meer dan 300.000 klanten in 110 landen over heel de wereld, waarbij onze naam staat voor innovatie en excelleren.

  • [Verdiensten] Meer dan € 5 miljard [Gemiddelde jaarlijkse groei van meer dan 10% in de afgelopen 25 jaar]
  • [Globaal netwerk] 300.000 + klanten [230 kantoren 46 landen]
  • [Producten met World's First of Industry's First Technology] 70% [Investering in de Technologie van de toekomst]
  • [Top 100 van innovatieve bedrijven in de wereld] Forbes lijst 2011-2018 ['s Werelds meest innovatieve bedrijven]