Milieu, kwaliteit en veiligheid

Tijdens de uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten houdt KEYENCE zich aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen.

Milieu

Bijdragen aan een goed milieu door onze producten

Producten van KEYENCE zijn milieuvriendelijk. Wij produceren onze producten conform de ISO-14001 richtlijnen met een minimale impact op het milieu. Hierdoor kunnen de producten van KEYENCE bijdragen aan de bescherming en de beperking van de belasting van het milieu op productielocaties van klanten en de maatschappij as geheel.

Met andere woorden: KEYENCE maakt producten met een grote toegevoegde waarde, waarvoor minder grondstoffen en energie worden verbruikt. Met behulp van KEYENCE producten kan men de de productiviteit op de productielocaties van klanten verbeteren om zo de belasting op het milieu verder te beperken.

Het streven naar meer toegevoegde waarde hangt nauw samen met het bijdragen aan een goed milieu.

Maatregelen tegen opwarming van de aarde

Verlaging CO2-uitstoot Energiebesparingen

Klimaatbescherming

Verlaging gebruik gevaarlijke stoffen Verlaging schadelijke uitstoot

  • Bijdragen aan bescherming van het milieu door middel van KEYENCE producten
  • Verlaging van milieubelasting door bedrijven beperken

Onze klanten helpen om kosten te verlagen en inkomsten te vergroten

KLEINER, MINDER MATERIALEN

Fotocel van de PR-serie

Door een unieke hybride constructie is de schokbestendigheid vijf keer beter dan die van andere conventionele producten. Bovendien is het product ook nog eens 81% kleiner. Fotocellen van KEYENCE zijn de kleinste in hun klasse en bieden de functionaliteit van geavanceerde sensoren.

STERKER, LANGETERMIJNGEBRUIK VAN MATERIALEN

Veiligheidslichtscherm van de GL-R-serie

Op elk vlak wordt robuustheid nagestreefd. zodat er zo min mogelijk defecte onderdelen moeten worden vervangen. Niet alleen de optische oppervlakken, die het vaakst defect raken, worden beschermd, maar een constructie met "twee grote bumpers" beschermt ook de displayonderdelen. Daarnaast worden bij montage zeer robuuste en schokbestendige montagebeugels gebruikt.

SNELLER, EFFECTIEF GEBRUIK VAN ENERGIE

2D-laserafstandssensor van de LJ-V-serie

Deze producten bieden de grootste meetsnelheid van alle 2D-lasermeetinstrumenten terwereld (op het moment van introductie). Het product kan met hoge snelheid op betrouwbare wijze het profiel/de vorm van producten meten en vermindert tegelijkertijd de variaties in meetresultaten.

Kwaliteit

Van KEYENCE producten wordt een zeer hoog kwaliteitsniveau geëist, omdat ze vaak een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van de productieactiviteiten. Wij leveren wereldwijd hoogwaardige producten om zo de bedrijfsactiviteiten van onze klanten te ondersteunen. Producten van KEYENCE verbeteren niet enkel de productiviteit op de productielocaties van onze klanten, maar ook de kwaliteit van de producten die daar vervaardigd worden.

EENVOUDIG, SNEL EN NAUWKEURIG

Optisch meetsysteem van de IM-7000-serie

Conventionele uitdagingen die het meten van productafmetingen met zich meebrengt, kunnen worden opgelost met behulp van het optisch meetsysteem van de IM-7000-serie. Deze conventionele uitdagingen zijn bijvoorbeeld dat: het positioneren van het product veel tijd kost, dat er variaties in de meetresultaten zijn als verschillende operators meten en dat er maar weinig operators over voldoende vaardigheden beschikken.

Een meeting met behulp van het optisch meetsysteem is eenvoudig. Enkel "plaatsen en drukken” is vereist. Dit kan in enkele seconden worden uitgevoerd.
Zo kan een zeer goede en efficiënte kwaliteitscontrole worden gerealiseerd.

TRACEERBAARHEID

3-assige hybride lasermarker van de MD-X-serie

Een hybride lasermarker met een hoog piek- en uitgangsvermogen, die zowel de kwaliteit biedt van scherp markeren (YVO4-laser) als van zeer snel markeren (doorfiberlaser).
Dit product is voorzien van een nieuw ontwikkelde uitsparing voor de laser, voor een precieze markering op kunststoffen en metaal. Dit alles draagt bij aan de producttraceerbaarheid.

1D/2D barcodelezer van de SR-2000-serie

Deze barcodelezer kan op elk oppervlak, inclusief kunstof en metaal, 2D-codes waar dit in het verleden vaak moeilijk was.
Door het geavanceerde ontwerp is de instelling en installatie eenvoudig en kunt U daarna stabiel 1D/2D-codes lezen. Het gezichtsveld is vergroot en daarnaast is het nu ook mogelijk om codes te lezen op snel bewegende objecten.

Veiligheid

KEYENCE bevordert niet alleen de gezondheid en veiligheid van de eigen werknemers, maar bevordert door zijn producten ook de veiligheid op productielocaties van klanten. Bovendien dragen KEYENCE producten bij tot het verbeteren van de veiligheid tijdens de werkomstandigheden. Meer specifiek: KEYENCE ontwikkelt veiligheidsapparaten die de veiligheid van medewerkers waarborgen in de buurt van gevaarlijke elementen van bepaalde machines en robots. KEYENCE bevordert tegelijkertijd niet enkel de veiligheid, maar ook de productiviteit op productlocaties.

Veillgheidslaserscanner van de SZ-V-serie

In de bedrijfswereld zijn veiligheidsmaatregelen verplicht, maar deze kunnen de productiviteit laten dalen. De SZ-V-serie zorgt door nieuwe technologieën en innovatieve ideeën voor zowel veiligheid als productiviteit.

Toegangsdetectie voor medewerkers die gevaarlijke gebieden betreden

Botsingspreventie voor Automated Guided Vehicle

ISO 9001/14001-certificering

De benadering van KEYENCE om middels onze bedrijfsactiviteiten en producten bij te dragen aan de maatschappij, is door een externe certificeringsinstantie gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

ISO 9001 / ISO 14001