Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Rólunk
     3. Technológiáink

     RólunkTechnológiáink

     A KEYENCE termékfejlesztési csapatai gondoskodnak arról, hogy a „világelső”, „leggyorsabb”, „iparágvezető” és „osztályelső” kifejezések akár termékeink szinonimái is lehessenek.

     Piacvezető termékek állandó vállalaton belüli kutatás-fejlesztés útján

     A KEYENCE arra tervezi termékeit, hogy értéket adjanak ügyfeleink gyártási és kutatási folyamataihoz. Vállalaton belüli kutatás-fejlesztési csapatunk folyamatosan termékkínálatunk fejlesztésén dolgozik, hogy termékeink minél jobban megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, sőt, túl is szárnyalják őket. A KEYENCE termékei a sokoldalúság jegyében készülnek, hogy minél több iparágban és minél több alkalmazási területen hasznosnak bizonyuljanak. Célunk, hogy a jelen és a jövő alkalmazási igényeinek egyaránt legjobban megfelelő termékeket kínáljuk.

     A KEYENCE-nél a „világelső”, „leggyorsabb”, „iparágvezető” és „osztályelső” kifejezések termékeink szinonimái is lehetnének. Az 1974-es létrehozása óta felhalmozott helyszíni problémamegoldási tapasztalatokkal megértjük az iparágakat, amelyeket kiszolgálunk, és ezáltal lehetővé válik az optimális megoldások nyújtása.

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier