Gyors kiszállítás és átfogó támogatás A legtöbb termékünk raktáron van, és még aznap szállítható - lépjen kapcsolatba velünk, hogy megrendelését elindíthassuk.
  1. Kezdőlap
  2. Rólunk
  3. Technológiáink

RólunkTechnológiáink

A KEYENCE termékfejlesztési csapatai gondoskodnak arról, hogy a „világelső”, „leggyorsabb”, „iparágvezető” és „osztályelső” kifejezések akár termékeink szinonimái is lehessenek.

Piacvezető termékek állandó vállalaton belüli kutatás-fejlesztés útján

A KEYENCE arra tervezi termékeit, hogy értéket adjanak ügyfeleink gyártási és kutatási folyamataihoz. Vállalaton belüli kutatás-fejlesztési csapatunk folyamatosan termékkínálatunk fejlesztésén dolgozik, hogy termékeink minél jobban megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, sőt, túl is szárnyalják őket. A KEYENCE termékei a sokoldalúság jegyében készülnek, hogy minél több iparágban és minél több alkalmazási területen hasznosnak bizonyuljanak. Célunk, hogy a jelen és a jövő alkalmazási igényeinek egyaránt legjobban megfelelő termékeket kínáljuk.

A KEYENCE-nél a „világelső”, „leggyorsabb”, „iparágvezető” és „osztályelső” kifejezések termékeink szinonimái is lehetnének. Az 1974-es létrehozása óta felhalmozott helyszíni problémamegoldási tapasztalatokkal megértjük az iparágakat, amelyeket kiszolgálunk, és ezáltal lehetővé válik az optimális megoldások nyújtása.