A vállalat áttekintése

Kik vagyunk?

A KEYENCE 1974 óta stabil növekedést tanúsít, melynek során innovatív világelső pozíciót szerzett az ipari automatizálási és ellenőrzési eszközök fejlesztése és gyártása terén. Termékeink között kódolvasók, lézeres jelölők, gépi kamerarendszerek, mérőrendszerek, mikroszkópok, szenzorok és antisztatikus eszközök is megtalálhatók.

Innovatív termékeink tökéletesen igazodnak a jelenkor igényeihez, miközben a gyártási és kutatás-fejlesztési iparágak ügyfelei által támasztott jövőbeli elvárásoknak is megfelelnek. Célunk, hogy minél pontosabb képet alakítsunk ki a piac jövőbeli igényeiről, hogy a holnap megoldása már ma kínálatunk része legyen.

A KEYENCE-nél nemcsak termékeinkre, hanem ügyféltámogatási megoldásainkra is büszkék vagyunk. Ügyfeleink kiváló szaktudással rendelkező értékesítési mérnökeinkkel közvetlen kapcsolatban dolgozhatnak együtt, akik rövid idő alatt választ nyújtanak minden alkalmazási feladatra és termékkel kapcsolatos kérdésre.

Vállalatunk sikerei közvetlenül az üzleti filozófiánk állandó középpontba helyezésének köszönhetőek, és eredményeinket az egész üzleti világ elismeri. A KEYENCE újra és újra bekerül az olyan kiemelkedő vállalatrangsorok közé, mint például a „világ leginnovatívabb vállalatai” (Forbes), és 2023 márciusa óta a piaci tőkeérték alapján Japán 5 legnagyobb vállalatának egyike vagyunk.

Jelenleg több mint 300 000 ügyfelet szolgálunk ki a világ 110 országában, nevünk pedig mindenhol egybeforrt az innováció és kiválóság jelentésével.

Értékesítés Több mint 6 milliárd euró

Több, mint 10%-os átlagos éves növekedés az elmúlt 25 évben

Globális hálózat 300 000+ ügyfél

240 iroda 46 országban

Termékek világelső vagy iparágelső technológiával 70%

Befektetés a jövő technológiáiba

Innovatív vállalatok A világ 100 legjobb vállalata között

Forbes, A világ leginnovatívabb vállalatai, 2011-2018