Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Rólunk
     3. A vállalat áttekintése

     RólunkA vállalat áttekintése

     A KEYENCE innovatív működésre törekszik, hogy olyan termékeket és megoldásokat nyújtson, amelyek értéket jelentenek ügyfeleink számára.

     Kik vagyunk?

     A KEYENCE 1974 óta stabil növekedést tanúsít, melynek során innovatív világelső pozíciót szerzett az ipari automatizálási és ellenőrzési eszközök fejlesztése és gyártása terén. Termékeink között kódolvasók, lézeres jelölők, gépi kamerarendszerek, mérőrendszerek, mikroszkópok, szenzorok és antisztatikus eszközök is megtalálhatók.

     Innovatív termékeink tökéletesen igazodnak a jelenkor igényeihez, miközben a gyártási és kutatás-fejlesztési iparágak ügyfelei által támasztott jövőbeli elvárásoknak is megfelelnek. Célunk, hogy minél pontosabb képet alakítsunk ki a piac jövőbeli igényeiről, hogy a holnap megoldása már ma kínálatunk része legyen.

     A KEYENCE-nél nemcsak termékeinkre, hanem ügyféltámogatási megoldásainkra is büszkék vagyunk. Ügyfeleink kiváló szaktudással rendelkező értékesítési mérnökeinkkel közvetlen kapcsolatban dolgozhatnak együtt, akik rövid idő alatt választ nyújtanak minden alkalmazási feladatra és termékkel kapcsolatos kérdésre.

     Vállalatunk sikerei közvetlenül az üzleti filozófiánk állandó középpontba helyezésének köszönhetőek, és eredményeinket az egész üzleti világ elismeri. A KEYENCE újra és újra bekerül az olyan kiemelkedő vállalatrangsorok közé, mint például a „világ leginnovatívabb vállalatai” (Forbes), és 2020 márciusa óta a piaci tőkeérték alapján Japán 5 legnagyobb vállalatának egyike vagyunk.

     Jelenleg több mint 250 000 ügyfelet szolgálunk ki a világ 110 országában, nevünk pedig mindenhol egybeforrt az innováció és kiválóság jelentésével.

     • [Értékesítés] Több, mint 5 milliárd USD [és az elmúlt 10 év során több mint 20%-os éves növekedés]
     • [Globális hálózat] 250 000+ ügyfél [220 iroda 46 országban]
     • [Termékek világelső vagy iparágelső technológiával] 70% [Befektetés a jövő technológiáiba]
     • [Innovatív vállalatok] A világ 100 legjobb vállalata között [Forbes, A világ leginnovatívabb vállalatai, 2011-2018]

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier