Környezet, minőség, biztonság

A KEYENCE üzleti folyamatai és termékei tekintetében is vállalja társadalmi, többek között a környezetvédelemre vonatkozó felelősségeit.

Környezetvédelem

Hozzájárulás a Föld környezetéhez termékeinken keresztül

A KEYENCE környezetbarát termékeket gyárt. Amellett, hogy a termékeket az ISO-14001 szabvány szerint, a környezetre mért hatás minimalizálásával állítjuk elő, termékeink a KEYENCE szándékainak megfelelően a környezet aktív védelméhez is hozzájárulhatnak azáltal, hogy a társadalom egésze számára csökkentik ügyfeleink üzemeinek környezetterhelését.

Más szavakkal: a KEYENCE olyan termékeket állít elő, melyek nemcsak nagy hozzáadott értéket jelentenek, hanem kevesebb erőforrást és energiát igényelnek. A környezetterhelés ügyfeleink üzemeiben is csökkenthető a KEYENCE termékei által javított termelékenység útján.

A nagyobb hozzáadott érték elérése és a környezethez való hozzájárulás szoros kapcsolatban állnak egymással.

Globális felmelegedés elleni lépések

A CO2-kibocsátás csökkentése
Energiamegtakarítás

A Föld környezetének védelme

Veszélyes anyagok használatának csökkentése
Károsanyag-kibocsátás csökkentése

  • Hozzájárulás a környezetvédelemhez a KEYENCE termékein keresztül
  • A gyárak környezetterhelésének csökkentése

Segítség ügyfeleinknek a költségek csökkentésében és a bevétel növelésében

KISEBB, KEVESEBB ALAPANYAG

PR sorozatú fotoelektromos szenzor

Egyedi hibrid szerkezetének köszönhetően ötször hatékonyabb ütéssel szembeni ellenállást nyújt, mint a hagyományos termékek, mérete pedig 81%-kal kisebb. A KEYENCE fotoelektromos szenzorai kategóriájuk legkisebb termékei, melyek fejlett szenzoros funkcionalitást nyújtanak.

ERŐSEBB, HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ALAPANYAGOK

GL-R sorozatú biztonsági fényfüggöny

Minden tekintetben robusztus, hogy a lehető legkevesebbszer legyen szükség meghibásodott alkatrészek cseréjére. A „nagy ikerütközős” szerkezet a leggyakrabban meghibásodó optikai felületek mellett a kijelzőelemeket is védi; rögzítőkonzolai pedig hasonlóan robusztus és ütésálló kialakítást kaptak.

GYORSABB, HATÉKONY ENERGIAFELHASZNÁLÁS

LJ-V sorozatú 2D-s lézeres elmozdulásérzékelő

Ezek a termékek a leggyorsabb mintavételezési sebességet nyújtják a világ 2D-s lézeres mérőműszerei között (a kiadás idején). Megbízható és gyors mérést tesznek lehetővé a termékek profilja/formája terén, valamint csökkentik a mérési eredmények varianciáját.

Minőség

A KEYENCE termékei fontos feladatot töltenek be: ügyfeleink gyártási folyamatainak folyamatos támogatását. Ehhez természetesen kiemelkedő minőség szükséges. Világszerte kiváló minőségű termékeket nyújtunk ügyfeleinknek, hogy mindenki üzleti folyamatait támogathassuk. A KEYENCE termékei ügyfeleink termelékenységét és legyártott termékeik minőségét is javítják. Így járulunk hozzá a minőséghez.

EGYSZERŰSÉG, GYORSASÁG, PONTOSSÁG

IM-7000 sorozatú képalkotásos mérőrendszer

A termékméretek mérésének hagyományos kihívásai mind elháríthatók, beleértve a pozicionáláshoz szükséges hosszú időt, a mérési eredmények embertől függő eltérését, valamint a működtetéshez szükséges szakemberek hiányát is.

A mérés egyszerű „elhelyezés és gombnyomás” módszere néhány másodperc alatt könnyedén kivitelezhető. Nagy hatékonysággal elvégezhetők a megfelelő minőségellenőrzések.

NYOMONKÖVETHETŐSÉG

MD-X sorozatú 3-tengelyes hibrid lézeres jelölő

Hibrid lézeres jelölő nagy csúcsteljesítménnyel és kimeneti teljesítménnyel, amely az éles jelölés minőségét (YVO4 lézerrel) és a jelölés sebességét (száloptikás lézerrel) is biztosítja.

A termék a legújabb fejlesztésű lézerüreggel nyújt nyomonkövethetőséget elősegítő precíz és gyors jelölést műanyag és fém esetében egyaránt.

SR-2000 sorozatú 1D/2D kódolvasó

A termék bármilyen felület, így műanyag és fém esetében is alkalmas kétdimenziós kódok leolvasására – ez korábban komoly kihívást jelentett.

Az egyszerű telepítés és beállítás, valamint a fejlett kialakítás stabil egy- és kétdimenziós kódolvasást tesz lehetővé. Lehetőséget nyújt a nagy sebességgel mozgó tárgyak leolvasására is, valamint szélesebb látómezőt alkalmaz.

Biztonságtechnika

A KEYENCE nemcsak saját alkalmazottainak biztonságára és egészségére ügyel – termékei az ügyfelek számára is hasonló védelmet nyújtanak, hiszen a KEYENCE elkötelezett amellett, hogy megkönnyítse a biztonsági és egészségügyi feladatok kezelését. Egészen pontosan: A KEYENCE olyan biztonsági eszközöket gyárt, amelyek garantálják a dolgozók biztonságát a gyárterületen használt gépek és robotok veszélyes elemeivel szemben, miközben fenntartják a termelés meglévő hatékonyságát. A KEYENCE emellett helyszíni biztonsági javaslatokat is támogat.

SZ-V sorozatú biztonsági lézeres szkenner

A biztonsági mérések minden gyárban szükségesek, de csökkenthetik a termelékenységet. Az SZ-V sorozat új technológiákon és innovatív ötleteken alapuló biztonságot és magas termelékenységet nyújt.

Belépésészlelés a veszélyes területekre lépő dolgozók észleléséhez.

Ütközéselhárítás AGV berendezésekhez

ISO 9001/14001 tanúsítvány

A KEYENCE üzleti tevékenységeken és termékeken keresztüli társadalmi hozzájárulását az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak való megfelelése is megerősíti, melyet harmadik félként eljáró tanúsító szervezet ellenőrzött.

ISO 9001 / ISO 14001