1. Kezdőlap
  2. Rólunk
  3. A vállalat áttekintése
  4. Környezet, minőség, biztonság

RólunkKörnyezet, minőség, biztonság

Nemzetközi vállalatok világszerte a KEYENCE támogatásával tartják fenn versenyképességüket a globális piacon.

A KEYENCE üzleti folyamatai és termékei tekintetében is vállalja társadalmi, többek között a környezetvédelemre vonatkozó felelősségeit.

Környezetvédelem

Hozzájárulás a Föld környezetéhez termékeinken keresztül

A KEYENCE környezetbarát termékeket gyárt. Amellett, hogy a termékeket az ISO-14001 szabvány szerint, a környezetre mért hatás minimalizálásával állítjuk elő, termékeink a KEYENCE szándékainak megfelelően a környezet aktív védelméhez is hozzájárulhatnak azáltal, hogy a társadalom egésze számára csökkentik ügyfeleink üzemeinek környezetterhelését.

Más szavakkal: a KEYENCE olyan termékeket állít elő, melyek nemcsak nagy hozzáadott értéket jelentenek, hanem kevesebb erőforrást és energiát igényelnek. A környezetterhelés ügyfeleink üzemeiben is csökkenthető a KEYENCE termékei által javított termelékenység útján.

A nagyobb hozzáadott érték elérése és a környezethez való hozzájárulás szoros kapcsolatban állnak egymással.

Globális felmelegedés elleni lépések

A CO2-kibocsátás csökkentése
Energiamegtakarítás

A Föld környezetének védelme

Veszélyes anyagok használatának csökkentése
Károsanyag-kibocsátás csökkentése

  • Hozzájárulás a környezetvédelemhez
    a KEYENCE termékein keresztül
  • A gyárak környezetterhelésének csökkentése

Segítség ügyfeleinknek
a költségek csökkentésében és a bevétel növelésében

KISEBB, KEVESEBB ALAPANYAG

PR sorozatú fotoelektromos szenzor

Egyedi hibrid szerkezetének köszönhetően ötször hatékonyabb ütéssel szembeni ellenállást nyújt, mint a hagyományos termékek, mérete pedig 81%-kal kisebb. A KEYENCE fotoelektromos szenzorai kategóriájuk legkisebb termékei, melyek fejlett szenzoros funkcionalitást nyújtanak.

ERŐSEBB, HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ALAPANYAGOK

GL-R sorozatú biztonsági fényfüggöny

Minden tekintetben robusztus, hogy a lehető legkevesebbszer legyen szükség meghibásodott alkatrészek cseréjére. A „nagy ikerütközős” szerkezet a leggyakrabban meghibásodó optikai felületek mellett a kijelzőelemeket is védi; rögzítőkonzolai pedig hasonlóan robusztus és ütésálló kialakítást kaptak.

GYORSABB, HATÉKONY ENERGIAFELHASZNÁLÁS

LJ-V sorozatú 2D-s lézeres elmozdulásérzékelő

Ezek a termékek a leggyorsabb mintavételezési sebességet nyújtják a világ 2D-s lézeres mérőműszerei között (a kiadás idején). Megbízható és gyors mérést tesznek lehetővé a termékek profilja/formája terén, valamint csökkentik a mérési eredmények varianciáját.

Minőség

A KEYENCE termékei fontos feladatot töltenek be: ügyfeleink gyártási folyamatainak folyamatos támogatását. Ehhez természetesen kiemelkedő minőség szükséges. Világszerte kiváló minőségű termékeket nyújtunk ügyfeleinknek, hogy mindenki üzleti folyamatait támogathassuk. A KEYENCE termékei ügyfeleink termelékenységét és legyártott termékeik minőségét is javítják. Így járulunk hozzá a minőséghez.

EGYSZERŰSÉG, GYORSASÁG, PONTOSSÁG

IM-7000 sorozatú képalkotásos mérőrendszer

A termékméretek mérésének hagyományos kihívásai mind elháríthatók, beleértve a pozicionáláshoz szükséges hosszú időt, a mérési eredmények embertől függő eltérését, valamint a működtetéshez szükséges szakemberek hiányát is.

A mérés egyszerű „elhelyezés és gombnyomás” módszere néhány másodperc alatt könnyedén kivitelezhető. Nagy hatékonysággal elvégezhetők a megfelelő minőségellenőrzések.

NYOMONKÖVETHETŐSÉG

MD-X sorozatú 3-tengelyes hibrid lézeres jelölő

Hibrid lézeres jelölő nagy csúcsteljesítménnyel és kimeneti teljesítménnyel, amely az éles jelölés minőségét (YVO4 lézerrel) és a jelölés sebességét (száloptikás lézerrel) is biztosítja.
A termék a legújabb fejlesztésű lézerüreggel nyújt nyomonkövethetőséget elősegítő precíz és gyors jelölést műanyag és fém esetében egyaránt.

SR-2000 sorozatú 1D/2D kódolvasó

A termék bármilyen felület, így műanyag és fém esetében is alkalmas kétdimenziós kódok leolvasására – ez korábban komoly kihívást jelentett.
Az egyszerű telepítés és beállítás, valamint a fejlett kialakítás stabil egy- és kétdimenziós kódolvasást tesz lehetővé. Lehetőséget nyújt a nagy sebességgel mozgó tárgyak leolvasására is, valamint szélesebb látómezőt alkalmaz.

Biztonságtechnika

A KEYENCE nemcsak saját alkalmazottainak biztonságára és egészségére ügyel – termékei az ügyfelek számára is hasonló védelmet nyújtanak, hiszen a KEYENCE elkötelezett amellett, hogy megkönnyítse a biztonsági és egészségügyi feladatok kezelését. Egészen pontosan: A KEYENCE olyan biztonsági eszközöket gyárt, amelyek garantálják a dolgozók biztonságát a gyárterületen használt gépek és robotok veszélyes elemeivel szemben, miközben fenntartják a termelés meglévő hatékonyságát. A KEYENCE emellett helyszíni biztonsági javaslatokat is támogat.

SZ-V sorozatú biztonsági lézeres szkenner

A biztonsági mérések minden gyárban szükségesek, de csökkenthetik a termelékenységet. Az SZ-V sorozat új technológiákon és innovatív ötleteken alapuló biztonságot és magas termelékenységet nyújt.

Belépésészlelés a veszélyes területekre lépő dolgozók észleléséhez.

Ütközéselhárítás AGV berendezésekhez

ISO 9001/14001 tanúsítvány

A KEYENCE üzleti tevékenységeken és termékeken keresztüli társadalmi hozzájárulását az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak való megfelelése is megerősíti, melyet harmadik félként eljáró tanúsító szervezet ellenőrzött.

ISO 9001

ISO 14001