Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. Megoldások
     3. Esettanulmányok

     Esettanulmányok

     A multinacionális vállalat továbbra is ellenőrzi kívánja a termékeit. Most már teljes mértékben automatizálhatja gyártósorát, és a folyamat során minimálisra csökkentheti az emberi hibák kockázatát.

     A Nutrition & Santé Európa vezető szerves- és egészségesélelmiszer készítője. Gyártósorairól a kekszdarabok 4-5 egységből álló kupacokban gördülnek le, amelyek ezt követően nagy sebességgel kerülnek becsomagolásra és kartondobozba.

     A Timex Amerika vezető órakészítő vállalata, és több mint 80 országban van jelen. Francia szervezete, a Fralsen az órák mozgó elemeit készíti, tapintószenzorokat és hagyományos komparátorokat használt, és az ellenőrzési folyamat javításához keresett új módokat.

     A KEYENCE LJ-G szenzorával az autóipari berendezések gyártója automatizálta a jármű műszerfalán található légzsákkioldó rések ellenőrzését. Ez stabil méréseket és gyors megtérülést eredményezett.

     A probléma:az automata tálcaadagoló alkalmanként nem megfelelő módon tölt be egy-egy tálcát a szállítószalagra. Ez a nem megfelelően betöltött tálca végül akadályozza a gyártósort, leállást és gépkárosodást okozva, valamint potenciális veszélyt jelentve a kezelők számára.

     A probléma:A kezelők váltogatják a feladatokat, hogy ne fáradjanak bele, azonban egyes alkatrészeket nem mindig helyeznek a szerelvényekre. Ennek számos kimenetele lehet. Az első az, hogy a szerelvény károsítja az automatizáló berendezés alkatrészeit.

     A probléma:A mérést kézi, érintkező típusú vagy más, kevésbé pontos közvetett módszerrel végezték. Mivel nem volt kidolgozott szabványos gyakorlat, az üzemben dolgozók nem végeztek megbízható méréseket.

     A probléma:Az összeszerelés során, ha a diafragma nem a megfelelő helyen van elhelyezve, a két fél nem záródik le megfelelően, és hibás terméket eredményez. Egy kisebb átmérőjű fél a nagyobb méretű belsejébe illeszkedik, és a tömítés között párnaként működik. Elhelyezés közben a diafragma "becsípődhet" a folyamat során, időnként szakadást okozva és/vagy gátolva az alkatrész által megkövetelt szoros lezárást.

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier