Magyarország

A céltárgy felfekvésének ellenőrzése

Megmunkálás

A céltárgy felfekvésének ellenőrzése

Előny

Nehéz ellenőrizni, hogy a munkadarab megfelelően fekszik-e egy nem jól működő feldolgozógépben. Az AP-V80W sorozat azonban stabil érzékelést tesz lehetővé kiváló tartósságával, az IP67 védettségi fokozatával és a ±0,5%-os ismételhetőségével.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • A GP-M sorozat nagy igénybevételre tervezett digitális nyomásérzékelője, környezeti hatások elleni védettségével, kiváló láthatóságával, egyszerű telepítésével és hőmérsékletmérési funkciójával a nyomásérzékelők új standardját képezi. A széles, -100 kPa és +40 MPa közötti nyomástartományban képes gáz, folyadék és pára mérésére. A kompakt egység, erősítőt és kijelzőt, egy IP67-es víz- és porálló házba integrálja, ami -20°C és +80°C közötti környezeti hőmérsékleten használható. Az eszköz akár 50 G-ig terjedő ütéseknek és 20 G-ig terjedő rezgésgyorsulásnak is ellenáll. A 3 lépéses telepítés, benyomódás-, eltömődésmentes, lépcsős ürítésű membrán megkönnyíti a tisztításhoz szükséges szétszerelést. A környezeti hőmérséklet-elnyomási (ATS) funkció pontos hőmérsékletmérést biztosít. A nyomást és a hőmérsékletet egyszerre figyeli, a LED azonnal jelzi a hőmérséklet állapotát. Kompatibilis az IO-Linkkel is, ami az adatok egy PLC vagy PC felé digitálisan lehetővé teszi az egyszerű tünetkezelést és a távfelügyeletet.

  • A KEYENCE AP-V80 sorozatú, rozsdamentes acélból készült, kompakt vázas nyomásérzékelő feje strapabíró és képes az olajhoz, vízhez és párához hasonló folyadékok érzékelésére.