Magyarország

Lapka bemetszésének pozícióérzékelése

A kamerarendszer érzékeli a lapka bemetszésének forgás irányú helyzetét.

Az 5 megapixeles kamera felbontásával és a Profil hiba eszköz beépített algoritmusaival stabilan érzékelhető a bemetszés és ki is adhatók a helyzet és a méret adatai.

Előny

Korábban 2 megapixeles kamerát használtak a vájat helyzetének észlelésére, de a kamera ismételhetősége nem volt stabil. Az XG szériás rendszer bevezetésével, egy 5 megapixeles nagy sebességű kamerával és az új Profil hiba eszközzel a bemetszés helyét stabilan sikerült megállapítani.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.