Magyarország

Napelem szubsztrátumának felületi vizsgálata

A kamerarendszer megvizsgálja a szubsztrátum felületét.

A mikrohibákat vizsgáló 5 millió pixeles felbontású kamera mellett az új, valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő és az XG sorozat beépített vizsgáló algoritmusai lehetővé teszik a hibák nagy pontosságú felismerését.

Előny

A mikrohibák 2 megapixeles kamerával végzett vizsgálata a korlátozott felbontás miatt nem adott megfelelő eredményt. Az XG szériás kamerarendszer és egy 5 megapixeles nagy sebességű kamera képes a mikrohibák vizsgálatához szükséges felbontást biztosítani.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.