Magyarország

Integrált áramkörök elferdült kivezetéseinek észlelése

A kamerarendszer érzékeli az integrált áramkörök kivezetéseinek elhajlását.

Az XG sorozat prizmák segítségével, egyetlen kamerával egyidejűleg ellenőrzi az integrált áramkörök tetejét és oldalait. A Profil hiba eszköz az eredeti képről készített referenciamodellhez hasonlítja a kivezetés szélét, így érzékeli a kivezetések elhajlásait.

Előny

Előzőleg geometriai számításokat kellett végezni az integrált áramkörök nem megfelelően pozícionált kivezetéseinek azonosítására. A programozás hosszadalmas volt, és a rendszer működését nem ismerő felhasználók nem tudtak beállításokat végrehajtani. Az XG sorozat Profil hiba eszköze képes automatikusan kiemelni a tárgyak helyzetében megmutatkozó változásokat, és bármelyik felhasználó módosíthatja a tűrést, hogy az megfeleljen a gyártási előírásoknak.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.