Magyarország

Elektrolitkondenzátorok méretellenőrzése

A kamerarendszer megméri a felületet, a kivezetések méretét és a ferdeségét.

A élpozíció adatok megszerezhetők, ha a mérési területek úgy kerülnek beállításra, hogy lefedjék a kondenzátor profilját. A megszerzett információk alapján könnyen kiszámolható a maximális/minimális szélesség, a maximális/minimális pozíció, a két közelítő vonal szögei és a távolságuk.

Előny

A méretellenőrzést csak részben végezzük az alap él ellenőrző eszközökkel. Az XG sorozattal specifikusabb méretellenőrzést végezhet számítások segítségével a feldolgozott kép méretinformációjának pontosabb meghatározásához.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.