Magyarország

Akkumulátor burkolatának felületi vizsgálata

A kamerarendszer megvizsgálja az akkumulátor burkolatának felületét.

A ház alján háttérvilágítás van elhelyezve, hogy megvilágítsa a target oldalát, miközben a kamera szögben rögzíti a képet. A borítás ívelt felületének árnyalatváltozásait a valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő kompenzálja, hogy csak a hibákkerüljenek detektálásra.

Előny

A hagyományos hibadetektáló eszközök nem tudják kiküszöbölni a céltárgy felületén megjelenő csillogás hatását, ami az alkatrészek téves elutasítását eredményezi. Az XG sorozat Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrője eltávolítja a burkolat felületéről a csillogást és az árnyalatváltozásokat, hogy csak a mélyedéseket és hibákat érzékelje a rendszer.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.