Magyarország

D vágású kameralencse pozíció szögének mérése

A kamerarendszer méri egy mobiltelefon-kamera D vágású lencséjének forgás irányú pozícióját.

Az XG sorozat Profil hiba eszközével stabilan érzékelhető a lencsének csak a D vágású része az észlelési feltételek olyan beállításával, amely az egyenes profil középpontját keresi a normál kör profilhoz képest.

Előny

A minimális sugár helyzetét hagyományos élpozíció eszközökkel detektálták, de ez a mérés nem mindig megismételhető. Az Profil hiba eszköz lehetővé teszi a D vágás közepének pontos érzékelését az apró változások figyelmen kívül hagyásával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.