Magyarország

Dobozok aljának felületi vizsgálata

A kamerarendszer megvizsgálja, hogy nincsenek-e idegen anyagok/foltok a dobozok alján.

Az XG sorozat Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrője egy olyan előfeldolgozó eszköz, amely létrehozza a target becsült hátterét, és valós időben összehasonlítja azt a bemeneti képpel. Az idegen részecskéket és hibákat ezután elkülöníti és pontosan kiemeli.

Előny

A hibákat korábban a hiba kereső eszközzel vizsgálták, de az ívelt felület változása miatti tükröződés instabillá tette a vizsgálatot. Az XG sorozat Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrője eltávolítja a csillogást és más felületi állapotokat a hibák stabil kiemeléséhez.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.