Magyarország

Foltészlelés papírpoharakban

A kamerarendszer vizsgálja a szennyeződést a papírpoharakban.

A finom színfeldolgozás kiemeli a színek árnyalatának, telítettségének és fényerejének értékeit. A foltok ezután ezeknek az értékeknek az eltéréseként kerülnek feldolgozásra. A hamis észlelések kiküszöbölése érdekében az illesztéseket vagy a hajlított felületek megvilágításának fokozatos változásait figyelmen kívül lehet hagyni.

Előny

Korábban színkiemelést használták a papírpoharaknál a belső hibák és idegen részecskék felismerésére, de az illesztéseket gyakran hibaként észlelte. A CV-5000 sorozat finom színfeldolgozás funkciója beállítható a fokozatos színváltozások kezelésére, amilyen az illesztéseknél található, és kiemelheti a folt által okozott erős színárnyalat-különbségeket.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.