Magyarország

Anyaghibák ellenőrzése üvegek peremén

A kamerarendszer észleli az anyaghibákat az üvegek peremén.

A finom színfeldolgozás kiemeli a színek árnyalatát, telítettségét és fényerejét. Az XG sorozat Profil hiba eszköze érzékeli az éleket, és összehasonlítja a pozíciójukat egy referenciamodellel. Még az átmérőben észrevehető, eltérést nem okozó anyaghibákat is hibaként emeli ki a referenciamodelltől való eltérés miatt.

Előny

Korábban Profil szélesség eszközt használták az üvegek peremén lévő anyaghibák észlelésére. A szélesség kisebb eltéréseit nem lehetett kompenzálni, így a kis hibákat nem lehetett észlelni. Az XG sorozat Profil hiba eszköze a körvonalakat hasonlítja össze az átmérők abszolút értéke helyett, így minden változást észlel a perem körvonalának eltéréseiben.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.