Magyarország

PET palackok hibáinak észlelése

A kamerarendszer megvizsgálja a PET palackok felületét és peremét.

Az Profil hiba eszköz létrehoz egy referenciamodellt, amely követi a palack nyakának körvonalát. Az elliptikus él mentén jelentkező anyaghibák eltérnek a referenciamodelltől, és hibaként észleli azokat a rendszer. A finom színfeldolgozás minimális programozással foltként érzékel minden színeltérést a palack felületén.

Előny

Korábban rendkívül nehéz volt a színben erősen eltérő hibák kiemelése és a palackok ellipszis alakú megjelenése lehetetlenné tette a target peremén jelentkező hibák vizsgálatát. Az XG sorozat Profil hiba eszköze és a finom színfeldolgozás könnyen megvalósítja ezt a feladatot, teljeskörű megoldást adva a felhasználók kezébe.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.