Magyarország

Sorják/repedések érzékelése tömítőgyűrűkön

A kamerarendszer vizsgálja a tömítőgyűrűkön a sorjákat/repedéseket.

Egy szabad formájú görbét használ referenciamodellnek a tömítőgyűrű széleihez az Profil hiba eszköz használatával. Az átmérő változhat, az eszköz pedig továbbra is stabilan kiemeli a sorjákat és a repedéseket.

Előny

Korábban sorjákat/repedéseket a target átmérőjének mérésével vizsgálták. A nem teljesen kerek alkatrészeket nem megfelelőnek lettek minősítve, még akkor is, ha nem voltak sorjásak/repedtek. Az XG sorozat Profil hiba eszközével stabilan érzékelhetők a sorják/repedések.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.