Magyarország

Gyantaszövet hibáinak érzékelése

A kamerarendszer érzékeli a gyantaszöveten lévő hibákat/foltokat.

Az XG sorozat elkülöníti a megvilágítás változásából fakadó kontrasztváltozásokat és kizárja azokat a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő használatával. Ennek eredményeképpen a megvilágítás változásának és becsillanásoknak az eltávolításával stabilizálhatók az érzékelt foltok és idegen anyagok.

Előny

A normál hibaészlelés viszonylag stabil eredményt adott, de a felület finom árnyalatváltozásai miatt nem tudta észlelni az alacsony kontrasztú hibákat. Az XG sorozat érzékeli az alacsony kontrasztú kis foltokat a finom árnyalatváltozások eltávolításával a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő segítségével.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.