Magyarország

Optikai lemez felületi vizsgálata

A kamerarendszer megvizsgálja az optikai lemez felületét.

A finom színfeldolgozás kiemeli az adatokat a színárnyalatok, a telítettség és fényerő szintje alapján. Ez lehetővé teszi minden olyan szín észlelését, amely eltér a target háttérszínétől, anélkül, hogy a gyanta színéhez kellene igazítani. Ezenkívül az intenzitás figyelmen kívül hagyása funkció eltávolíthatja a fényintenzitás adatait a feldolgozási feltételek közül, tovább stabilizálva a képet a világítás változása esetén.

Előny

A foltokat a színkivonás funkcióval detektálták, de a gyanta változó színe megnehezítette a stabil ellenőrzést. Az XG sorozat finom színfeldolgozása a foltérzékeléssel lehetővé teszi a hibák stabil kiemelését a beállítások módosítása nélkül, még a változó színű gyantalemezeken is.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.