Magyarország

Finom horpadások/sorják érzékelése csapágyakon

A kamerarendszer megvizsgálja a csapágyak felületét.

Az XG sorozat referenciamodellt készít a rögzített képről, és érzékeli a legkisebb eltéréseket is ettől az éltől a Profil hiba eszköz használatával.

Előny

Az apróbb horpadásokat és sorjákat nehéz volt vizsgálni az Éldetektáló eszközökkel, mert ezek az alkatrészek teljes méretére nincsenek nagy hatással. Az XG sorozat lehetővé teszi a finom horpadások és sorják stabil érzékelését az Profil hiba eszközzel.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.