Magyarország

Hibák/beütődések érzékelése acéllemezeken

A kamerarendszer megvizsgálja az acél lemezek felületét

Az XG sorozat elkülöníti a kontrasztváltozásokat és a felületi jellemzőket a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrővel. Ennek eredményeképpen a megvilágítás változásának és a becsillanásoknak az eltávolításával lehetővé válik, hogy csak a hibákat és beütődéseket érzékelje.

Előny

A fémlap csiszolt felülete és egyenetlen megvilágítása a hibák és beütődések téves érzékeléséhez vezettek. Az XG sorozat Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrője stabil érzékelést tesz lehetővé a háttér felületének és a megvilágítás változásának figyelmen kívül hagyásával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.