Magyarország

Deformálódott rugók érzékelése

A kamerarendszer észleli a deformálódott rugókat.

Az XG sorozat Profil hiba eszköze referenciamodellt alkalmaz szinte mindenféle alakú alkatrészhez, és összehasonlítja a rögzített képen érzékelt éleket az eredeti referenciapontokkal. Nincs szükség további számításokra a változások vagy a szögek figyelembe vételéhez.

Előny

A deformálódott rugók észlelésére a hagyományos éldetektáló eszköz használata instabil volt, amikor a rugó szöge megváltozott. Az XG sorozat lehetővé teszi az akár apró deformációk stabil érzékelését a szabad alakú görbék külső szélén az Profil hiba eszközzel.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.