Magyarország

Hibák/beszívódásokat érzékelése kovácsolt termékeken

A kamerarendszer beszívódásokat érzékel kovácsolt termékeken.

Az XG sorozat elkülöníti a kontrasztváltozásokat a háttér apró átmeneteinek kizárásával a Homályosító szűrő és a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő használatával. A normál felületi kontúrokat összekeveri, majd eltávolítja az egyenetlen megvilágítás által okozott változásokat, így el tudja különíteni csak a hibákat és a beszívódásokat.

Előny

A beszívódásokat Hiba detektáló eszközzel és egy kivonási szűrővel detektálták korábban, de a felület kontúrjának változása instabillá tette a vizsgálatot. Az XG sorozat lehetővé teszi a mélyedések stabil érzékelését a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő és a Homályosító szűrő együttes használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.