Magyarország

Hibás tűhegyek profiljának ellenőrzése

A kamerarendszer észleli a hibás tűhegyeket.

A KEYENCE 5 megapixeles kamerája vízszintes és függőleges irányban is négyszer nagyobb felbontást biztosít, mint egy normál 310 000 pixeles kamera. Akár a legkisebb hibákat is nagyfokú pontossággal képes érzékelni.

Előny

A hibás tűhegyeket egy 310 000 pixeles kamerával vizsgálták, amely csak a nagy hibákat ismerte fel. Az XG sorozat azonban lehetővé teszi a kisebb hibák észlelését is az 5 megapixeles kamera használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.