Magyarország

Gyógyszercsomagok számlálása

A kamerarendszer megszámolja a gyógyszercsomagokat.

A homályosító szűrő a világos élek összemosásával nagyobbnak láttatja azokat, így pontosabban észlelhetők. A Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő kiküszöböli a háttér-interferenciát és a megvilágítás változásait, ami tovább növeli a stabilitást. Ennek eredményeképpen pontosan lehet megszámlálni a csomagokat.

Előny

Korábban is kamerarendszert használtak a számláláshoz, de nem volt elegendő a kontraszt a csomagolás és a háttér között, ami számolási hibákhoz vezetett. Az XG-7000 sorozat lehetővé teszi az egyes csomagok élének stabil érzékelését a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő és homályosító szűrő használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.