Magyarország

Lejárati/gyártási dátum ellenőrzése

A kamerarendszer ellenőrzi, hogy megfelelőek-e a dátumok a gyógyszerek csomagolásán.

Az XG-7000 sorozat elkülöníti a nyomtatott karaktereket a csillogó részek megszüntetésével a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő segítségével. Ennek eredményeképpen az inkonzisztens megvilágítás hatásának kiküszöbölésével stabilizálható a dátumok megfelelő leolvasása.

Előny

A kamerarendszer leolvasta a dátumot, de gyakran félreolvasta azt az átlátszó fólia becsillanása miatt. Az XG sorozat lehetővé teszi a dátumok stabil leolvasását a csillanások eltávolításával a Valós idejű árnyékolás-korrekció szűrő használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.