Magyarország

Sütemények megszámlálása

A kamerarendszer megszámolja a süteményeket a csomagolásban.

A homályosítás filter csökkenti a zajt a kép digitális feldolgozással megvalósított defókuszálásával. Ennek eredményeképpen stabilizálható a változó megjelenésű targetek ellenőrzése a Mintakeresés eszközzel.

Előny

A színváltozások és a műanyag csomagolás okozta csillanás számolási hibát okozott az ellenőrzésben. Az XG sorozat lehetővé teszi a sütemények stabil számlálását a homályosítás szűrő és a Mintakeresés eszköz használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.