Magyarország

Címke ellenőrzése

A kamerarendszer vizsgálja a címkék hibáit.

A Profil hiba eszköz az ideális referenciamodellel összehasonlítva érzékeli a szélek helyzetének apróbb eltéréseit is. Egyedi pozíciók kiadására képes annak érdekében, hogy jelezze a pozicionálási problémákat, melyek felhasználásával megelőző beállításokat lehet végrehajtani a gépen.

Előny

A hagyományos éldetektáló eszközzel csak nagy hibákat lehetett észlelni. Az XG sorozat Profil hiba eszközével stabilan vizsgálhatók a legkisebb hibák is.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.