Magyarország

Foltészlelés nem szőtt anyagokon

A kamerarendszer vizsgálja a nem szőtt anyagok hibáit.

Az XG-7000 sorozat finom színfeldolgozása megvizsgálja a színárnyalat, a telítettség és fényerő bármilyen változásait az adott területen. Nincs szükség további feldolgozásra, és mivel az eszköz automatikusan dolgozza fel a képeket, a programozás minimális.

Előny

A színkiemelés feldolgozása biztosítja a stabil detektálást, de ehhez további szűrőkre volt szükség a háttérszövet kiemeléséhez. Az XG-7000 sorozat lehetővé teszi a vizsgálati területen minden színváltozás egyszerű és stabil érzékelését a folt eszköz és a finom színfeldolgozás használatával.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.