Magyarország

A helyben formált tömítés (FIPG) tömítőanyagának ellenőrzése

Tömítőanyagok megszakadásának ellenőrzése alkatrészek széles skálájánál, például motoroknál és sebességváltóknál.

Az XG-7000 sorozat Profilszélesség-változást vizsgáló eszköze képes folyamatosan mérni a tömítőanyag szélességét, akár több pontos is.

Előny

A korábban alkalmazott szemrevételezési módszerrel észre lehetett venni a tömítőanyag teljes megszakadását, de a túl vastag vagy túl vékony tömítőanyagot nem. A gépi képfeldolgozó berendezéssel több ponton folyamatosan ellenőrizheti a szélességet, lehetővé téve a nagy pontosságú automatikus ellenőrzést és a folyamatos adatgyűjtést, illetve adatkezelést. Az XG sorozat egyik funkciója a korábbi képek elmentése, így később is könnyedén ellenőrizhetők a problémás területek.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.